1. Welke krant wil je lezen?
het AD
de Volkskrant
Het Parool
Trouw
de Gelderlander
de Stentor
Brabants Dagblad
BN DeStem
het ED
de PZC
Tubantia
Kidsweek
2. Vul je gegevens in

Kies eerst je gewenste titel

Jouw keuze

Kies eerst je gewenste titel.

Veelgestelde vragen

Ja. Proefabonnementen van enkele weken stoppen vanzelf, welke titel je ook kiest.


Indien u na afloop van de proefperiode voor een vast abonnement kiest, is het abonnement maandelijks opzegbaar na de actieperiode.

Natuurlijk is het mogelijk om deze actie in te laten gaan na uw vakantie. Indien u dit niet wilt kunnen wij de bezorging tijdelijk stopzetten of op een andere plek laten bezorgen. U kunt uiteraard wel digitaal blijven lezen. Zo voorkomt u een stapel papier, maar blijft u wel op de hoogte. Ga naar 'Instellingen' op de website van uw gekozen titel en klik daar op het kopje 'Bezorging'.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige incasso.

Ja, dit kan voor de dagbladen. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier. Voor Kidsweek is het kiezen van een andere bezorgdatum helaas niet mogelijk. Na de aanvraag de ingangsdatum wijzigen is helaas ook niet mogelijk voor Kidsweek of de dagbladen. 

Ja! Als je kiest voor de eerst mogelijke ingangsdatum kun je direct beginnen met online lezen. Daarvoor log je simpelweg in met het e-mailadres dat je invult bij je bestelling. 

Als je ook een papieren krant kiest, dan ontvang je deze op de ingangsdatum van het abonnement. Je kunt tijdens het bestellen kiezen voor een zo snel mogelijke ingangsdatum, of een ingangsdatum verder in de toekomst.

Je kunt kiezen uit deze leesvormen:

  • Dagelijks de papieren en digitale krant
  • Dagelijks de digitale krant en op zaterdag de papieren krant
  • Dagelijks alleen de digitale krant