1 Welke titel wil je lezen
Ariadne at Home
Brocante Living
Flow
Nouveau
Ouders van Nu
Stijlvol Wonen
vtwonen
Wonen Landelijke Stijl
2 Vul je gegevens in

...

Beveiligde transactie

Jouw keuze

Kies eerst je gewenste titel.

Veelgestelde vragen

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

Je proefabonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige incasso.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van jouw eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw proefabonnement ingaat.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Voor een cadeau-abonnement kun je terecht op bladcadeau.nl. Hier stel je je eigen cadeaukaart samen waarmee de ontvanger zelf een aantal nummers van zijn of haar favoriete tijdschrift kan bestellen. 

Helaas kun je geen proefabonnement afsluiten in het buitenland. Een abonnement in het buitenland is alleen mogelijk bij een looptijd van minimaal een jaar. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze klantenservice.

Als abonnee lees je je tijdschrift ook gratis op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Download de app Tijdschrift.nl en activeer je abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in uit de welkomstmail.