1
Kies je favoriete magazine
Omslag foto van {0} Libelle
3,87
per week
Omslag foto van {0} Margriet
3,87
per week
Omslag foto van {0} AutoWeek
3,06
per week
Omslag foto van {0} vtwonen
7,87
per maand
Omslag foto van {0} Flair
3,06
per week
Omslag foto van {0} Story
3,06
per week
Omslag foto van {0} Wonen Landelijke Stijl
5,54
per maand
Omslag foto van {0} Donald Duck
2,74
per week
2
Vul je gegevens in

Kies eerst je gewenste titel

Jouw keuze
Kies eerst je gewenste titel.

Veelgestelde vragen

De speciaal ontworpen bestsellerbox bevat 5 van de best gelezen boeken van Nederland: De gunst van Nicci French, Het Koninklijk Huis van Herman Koch, Het resort van Sarah Pearse, Perfecte resten van Helen Fields en De zomer van je leven van Jill Mansell. Je krijgt deze box tijdelijk cadeau bij een abonnement op Libelle, Margriet, AutoWeek, vtwonen, Flair, Story, Wonen Landelijke Stijl en Donald Duck. 

De bestsellerbox wordt begin juni gratis bij je thuisbezorgd. De exacte leveringsdatum vind je in de bevestigingsmail nadat je de bestelling hebt afgerond. 

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot je abonnement ingaat.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een automatische incasso van het afgesproken bedrag per betalingstermijn.

Ja, na de kortingsperiode kun je het abonnement maandelijks opzeggen.