De beste leesdeals Het officiële verkoopkanaal van DPG Media Geen verzendkosten Alle abonnementen en losse nummers op één plek
tv-gids

Tv-gidsen: voordelige abonnementen en losse nummers

  • Mis nooit meer je favoriete series, films en programma's
  • Voordelige aanbiedingen
  • Proefabonnement stopt automatisch

Proefabonnement en losse edities tv-gids Veronica Magazine

Op Kiosk.nl vind je onder andere Veronica Superguide. Deze tv-gids met maar liefst 124 pagina’s staat wekelijks vol met alles wat je wilt weten over televisie, film, muziek, showbizz en games. Bomvol entertainment, kortom. Met een uitgebreid tv-overzicht en interviews met sterren uit binnen- en buitenland wordt Veronica Superguide niet voor niets hét entertainmenttijdschrift van Nederland genoemd.

Losse nummers en voordelige abonnementen tv-gids Totaal TV

Wil je liever een losse editie of voordelig (proef)abonnement op het 2-wekelijkse blad Totaal TV? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. In deze tv gids vind je de programmering van meer dan 100 televisiezenders, films, gadgets en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale televisie.

Lees de tv gids die bij jou past op jouw manier

Ben jij benieuwd welke televisiegids bij jou past? Bestel dan vandaag nog een proefabonnement op een tv gids en ontdek of deze bij je past, of ga voor een losse editie van een tv-gids. Weet je al door welke gids jij je graag laat gidsen door entertainmentland? Dan kies je via Kiosk.nl snel en simpel voor een voordelig abonnement op je lievelings-tv-gids.

Zodra je een (proef)abonnement afsluit, kun je direct beginnen met lezen. Zo ben je direct op de hoogte van alles wat te maken heeft met tv, films, entertainment, muziek, games, recensies en nog veel meer!