Lees alles over televisie met de beste tv gidsen

Wat is er vanavond op tv? Bestel nu een proefabonnement op een televisiegids en mis nooit meer je favoriete programma, film of serie. Kijk lekker op je gemak wat er deze week voor leuke programma’s te zien zijn. Of het nu soaps, films, actualiteitenprogramma’s, shows of documentaires zijn; met een tv gids mis je nooit meer iets!

Proefabonnement tv gids Veronica Magazine

Op Kiosk.nl vind je onder andere Veronica Superguide. Deze tv gids met maar liefst 124 pagina’s staat wekelijks vol met alles wat je wilt weten over televisie, film, muziek, showbizz en games. Met een uitgebreid tv overzicht en interviews met sterren uit binnen- en buitenland wordt Veronica Superguide ook wel hét entertainment tijdschrift van Nederland genoemd.

Proefabonnement tv gids Totaal TV

Wil je liever een proefabonnement op het 2-wekelijkse blad Totaal TV? In deze tv gids vind je de programmering van meer dan 100 televisiezenders, films, gadgets en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale televisie.

Ontdek de tv gids die bij jou past

Ben jij benieuwd welke televisiegids bij jou past? Bestel dan vandaag nog een proefabonnement op een tv gids en ontdek of deze bij je past. Wanneer je een proefabonnement afsluit, kun je direct beginnen met lezen. Zo blijf je op de hoogte van alles wat te maken heeft met tv, films, entertainment, muziek, games, recensies en nog veel meer!