Cover van Veronica Superguide

Veronica Superguide

Zoveel méér dan een tv-gids
Meest gekozen

Abonnement

12 maanden
daarna maandelijks opzegbaar
2,76 2,-
per week
Bestel nu

Proefabonnement

4 nummers voor 4,-
Stopt vanzelf
4,-
eenmalig
Bestel nu

Veronica Superguide is dé expert op het gebied van tv, streaming en film. In elk nummer lees je alles over de nieuwste series, films, spraakmakende interviews, recensies en nog veel méér.

Daarom lees je Veronica Superguide

  • Interviews met BN'ers en internationale sterren
  • Dagelijks kijktips van onze recensenten
  • De tv-vragen van nu beantwoordt door Nationale Kijkcijferfluisteraar Tina Nijkamp
  • Reportages en achtergrondverhalen die ertoe doen
  • Scherpe columns van o.a. Gerard Ekdom

Veelgestelde vragen

Ja, na de kortingsperiode van 12 maanden kun je maandelijks opzeggen. Alle proefabonnementen en losse nummers stoppen vanzelf.

De betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een automatische incasso van het afgesproken bedrag per betalingstermijn. Bij proefabonnementen en losse nummers geldt een eenmalige incasso.

Als proefabonnee of vaste abonnee lees je je tijdschrift ook op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Download de app Tijdschrift.nl en activeer je abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in uit de welkomstmail.

Ja, als je een vast abonnement hebt op een tijdschrift van DPG Media krijg je tot wel 40% korting op een tweede tijdschriftabonnement. Deze aanbieding geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Dit abonnement is na afloop van het eerste jaar maandelijks op te zeggen. Je sluit het tweede abonnement met korting af op kiosk.nl/abonneevoordeel.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Jouw proefabonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van jouw eerste Veronica Superguide. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw proefabonnement ingaat.