30% korting op je favoriete magazine + bestsellerbox cadeau t.w.v. 99,95! Profiteer nu

Proefabonnement Libelle

Of lees een jaar lang met 30% korting

Maak voordelig kennis met Libelle

Ontdek of Libelle iets voor je is. Proefabonnementen op Kiosk.nl stoppen vanzelf, je hoeft hier dus niets voor te doen.
4 nummers
20,-
Stopt vanzelf

Let op!

Het is nu tijdelijk voordeliger om Libelle een langere periode te lezen.

Je leest Libelle al voor 3,87 per week. Daarbij krijg je ook nog eens een box met populaire bestsellers cadeau (op = op).
Bekijk de actie

In het grootste vrouwenblad van Nederland krijg je inspiratie om het leven nóg leuker te maken. Met bijzondere interviews, aangrijpende verhalen en columns van onder anderen Sylvia Witteman en Nico Dijkshoorn is Libelle elke week een feestje om te lezen. En is je tijdschrift uit? Dan lees je verder in de gloednieuwe Libelle-app en op de website met vervolgverhalen, verrassende video's, nieuwtjes, puzzels en nog veel meer. 

Daarom lees je Libelle

  • Waardevolle dossiers over gezondheid, relaties en psyche
  • Eerlijke interviews met bekende Nederlanders
  • Persoonlijke ontboezemingen van lezeressen
  • De leukste wooninspiratie: van binnenkijkers tot tips van interieurstylisten
  • Eropuit-tips in binnen- en buitenland

Veelgestelde vragen

Helaas kun je geen proefabonnement afsluiten in het buitenland. Een Libelle-abonnement in het buitenland is alleen mogelijk bij een kortingsperiode van minimaal een jaar. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze klantenservice.

Jouw proefabonnement op Libelle loopt na 4 weken automatisch af. De bezorging stopt vanzelf, je zit dus nergens aan vast


Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige incasso.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Als proefabonnee lees je je tijdschrift ook gratis op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Download de app Tijdschrift.nl en activeer je abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in uit de welkomstmail.

Ja, dit kan op lossebladen.nl. Hier krijg je altijd 25% korting op losse tijdschriften en je krijgt je bestelling gratis thuisbezorgd.

Omdat het een kennismakingsabonnement betreft, kun je per adres één keer per jaar de Libelle proberen. Per jaar kun je ook niet meer dan drie verschillende titels van DPG Media per adres proberen.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van jouw eerste Libelle. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw proefabonnement ingaat.

Voor een cadeau-abonnement kun je terecht op bladcadeau.nl. Hier stel je je eigen cadeaukaart samen waarmee de ontvanger zelf een aantal nummers van zijn of haar favoriete tijdschrift kan bestellen. 

Proefabonnement Libelle

Op kiosk.nl vind je voordelige aanbiedingen op proefabonnementen van Libelle. Met zo’n tijdelijk abonnement ontvang je het tijdschrift Libelle 4 weken lang in de bus voor maar 4,-. Bij dit mini-abonnement ontvang je naast het papieren tijdschrift, elke week het Digitale Magazine. Hier komt Libelle weekblad digitaal tot leven. Bovendien heb je met dit proefabonnement ook 4 weken lang onbeperkt toegang tot premiumartikelen en verhalen op de website van Libelle.

Wat zijn de voordelen van een proefabonnement?

  • Maak kennis met de Libelle en ontdek of het tijdschrift bij je past
  • Een proefabonnement stopt automatisch, dus je zit nergens aan vast
  • Je bent altijd gegarandeerd van een voordelige aanbieding