30% korting op je favoriete magazine + bestsellerbox cadeau t.w.v. 99,95! Profiteer nu

Proefabonnement Tijdschrift.nl

De beste Nederlandse tijdschriften in één app

Maak voordelig kennis met Tijdschrift.nl

Ontdek of Tijdschrift.nl iets voor je is. Proefabonnementen op Kiosk.nl stoppen vanzelf, je hoeft hier dus niets voor te doen.
4 weken
4,-
Stopt vanzelf

Met Tijdschrift.nl heb je toegang tot meer dan 75 toptijdschriften in de app en op de website. Van Donald Duck en Libelle, tot LINDA. en vtwonen. Met dagelijks nieuwe nummers en eerder verschenen edities die niet meer in de winkel verkrijgbaar zijn.

Daarom lees je Tijdschrift.nl

  • Eindeloos leesplezier met 75 toptitels
  • Al je tijdschriften digitaal bij de hand
  • Lezen op 5 apparaten tegelijk
  • Ruime keuze voor de hele familie
  • Doorlopend voordeel voor bestaande abonnees

Veelgestelde vragen

Helaas kun je geen proefabonnement afsluiten in het buitenland. Een abonnement in het buitenland is alleen mogelijk bij een kortingsperiode van minimaal een jaar. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze klantenservice.

Jouw proefabonnement loopt automatisch af. Je zit dus nergens aan vast.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige incasso.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar hetzelfde proefabonnement proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende proefabonnementen van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

Direct na het afsluiten van je proefabonnement kun je beginnen met lezen. 


Zo werkt het:


  • Download de Tijdschrift.nl-app in de Google Play Store of App Store of ga naar Tijdschrift.nl
  • Log in met jouw account 
  • Je komt direct op de homepage terecht, hier kun je tijdschriften zoeken en starten met lezen 

Ja dit kan. Zodra je in de app een tijdschrift downloadt, kun je deze ook lezen zonder internetverbinding. Om te kunnen downloaden heb je wél internetverbinding nodig. Tip: ga je op vakantie? Download thuis alvast je favoriete tijdschriften, dan kun je onderweg en op bestemming direct lezen!

De digitale edities zijn identiek aan de papieren versies. In sommige digitale exemplaren zijn er leuke extra’s zoals video’s of meer foto’s. De extra’s worden zichtbaar gemaakt met het woord TEKST als hyperlink of een pop-up (tenzij je standaard pop-ups uit hebt staan).