Cover van AutoWeek

AutoWeek

Vol van auto's
Meest gekozen

Abonnement

12 maanden
daarna maandelijks opzegbaar
4,61 3,25
per week
Bestel nu

Proefabonnement

4 nummers voor 4,-
Stopt vanzelf
4,-
eenmalig
Bestel nu

Lees Autoweek en je bent op snelheid met wat er speelt op autogebied. Van leasebak tot luxeauto en van brik tot bolide: Autoweek barst wekelijks van de tests, rij-impressies, achtergronden en reportages over allerlei gangbare én bijzondere vierwielers. In klare taal blijf je wekelijks op de hoogte van de wereld van mobiliteit en krijg je antwoord op al je autovragen.

Daarom lees je AutoWeek

  • Altijd op de hoogte van wereldwijd autonieuws
  • Uitgebreide proefritten en (duur)tests met nieuwe modellen én occasions
  • Reportages en interviews die je toeren laten oplopen van inspiratie
  • Vermakelijke en leerzame columns
  • Van winterband tot wegenbelasting: AutoWeek maakt alle kosten inzichtelijk

Veelgestelde vragen

Ja, na de kortingsperiode van 12 maanden kun je maandelijks opzeggen. Alle proefabonnementen en losse nummers stoppen vanzelf.

De betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een automatische incasso van het afgesproken bedrag per betalingstermijn. Bij proefabonnementen en losse nummers geldt een eenmalige incasso.

Als proefabonnee of vaste abonnee lees je je tijdschrift ook op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Download de app Tijdschrift.nl en activeer je abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in uit de welkomstmail.

Ja, als je een vast abonnement hebt op een tijdschrift van DPG Media krijg je tot wel 40% korting op een tweede tijdschriftabonnement. Deze aanbieding geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Dit abonnement is na afloop van het eerste jaar maandelijks op te zeggen. Je sluit het tweede abonnement met korting af op kiosk.nl/abonneevoordeel.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Jouw proefabonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van jouw eerste Autoweek Classics. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw proefabonnement ingaat.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van jouw eerste Autoweek Campers. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw proefabonnement ingaat.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van jouw eerste Autoweek. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw proefabonnement ingaat.