30% korting op je favoriete magazine + bestsellerbox cadeau t.w.v. 99,95! Profiteer nu

Proefabonnement AutoWeek

Of lees een jaar lang met 30% korting

Maak voordelig kennis met AutoWeek

Ontdek of AutoWeek iets voor je is. Proefabonnementen op Kiosk.nl stoppen vanzelf, je hoeft hier dus niets voor te doen.
4 nummers
20,-
Stopt vanzelf

Let op!

Het is nu tijdelijk voordeliger om AutoWeek een langere periode te lezen.

Je leest AutoWeek al voor 3,06 per week. Daarbij krijg je ook nog eens een box met populaire bestsellers cadeau (op = op).
Bekijk de actie

AutoWeek is het grootste autoblad van Nederland dat élke auto test; van stadsauto tot zakenauto. Lees wekelijks alles over het laatste autonieuws, rij-impressies van net-gelanceerde modellen en achtergrondverhalen over de wereld van mobiliteit. AutoWeek geeft antwoord op al je autovragen, in klare taal.

Daarom lees je AutoWeek

  • Het laatste nieuws uit autoland
  • Columns, reportages en interviews waar je iets van opsteekt
  • Welke auto is het best? Proefritten, rijtesten en achtergrondverhalen
  • Antwoorden van experts op prangende autovragen 
  • Alles over occasions: het aanbod, de aanschaf, en tips en adviezen 

Veelgestelde vragen

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

Ja, dit kan op lossebladen.nl. Hier krijg je altijd 25% korting op losse tijdschriften en je krijgt je bestelling gratis thuisbezorgd.

Helaas kun je geen proefabonnement afsluiten in het buitenland. Een AutoWeek-abonnement in het buitenland is alleen mogelijk bij een kortingsperiode van minimaal een jaar. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze klantenservice.

Jouw proefabonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige incasso.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Als proefabonnee lees je je tijdschrift ook gratis op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Download de app Tijdschrift.nl en activeer je abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in uit de welkomstmail.

Voor een cadeau-abonnement kun je terecht op bladcadeau.nl. Hier stel je je eigen cadeaukaart samen waarmee de ontvanger zelf een aantal nummers van zijn of haar favoriete tijdschrift kan bestellen. 

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van jouw eerste AutoWeek. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw proefabonnement ingaat.