Proefabonnementen voor de hele familie

Kiosk.nl is het officiële verkoopkanaal voor kortlopende abonnementen die automatisch stoppen

Kiosk.nl is onderdeel van DPG Media B.V., het grootste mediahuis van Nederland. Met een aanbod van kranten en tijdschriften die informeren, inspireren en entertainen, en al decennialang dagelijks over de vloer komen bij miljoenen Nederlandse huishoudens.

Afbeelding van kranten en tijdschriften

Hoe werkt Kiosk.nl?

Je regelt je proefabonnement snel en eenvoudig in 3 stappen.

  1. Kies uit de populairste tijdschriften en kranten van Nederland.

  2. Kies je abonnementsvorm en vul je gegevens in. Je betaalt veilig via een eenmalige incasso.

  3. Geniet van jouw tijdschrift of krant. Na je aanvraag kun je meteen beginnen met digitaal lezen. Het proefabonnement stopt vanzelf.

Proefabonnementen voor de hele familie

Proefabonnementen van regionale en landelijke kranten

Bij Kiosk.nl vind je voordelige aanbiedingen op proefabonnementen van regionale en landelijke kranten. Een proefabonnement is de ideale kennismaking met een krant om te ontdekken of deze bij je past. Of je nu kiest voor de Volkskrant, AD of een regionale krant zoals de Gelderlander, Het Parool of Brabants Dagblad. Met deze proefabonnementen heb je de keuze uit verschillende abonnementsvormen. Vind jij het heerlijk om ‘s ochtends op je gemak de papieren krant te lezen met een kop koffie? Kies dan voor dagelijks de papieren krant in de bus. Liever alleen digitaal? Kies dan voor een digitaal abonnement waarmee je altijd en overal toegang hebt tot de digitale krant en online artikelen. Je kunt ook kiezen voor de papieren krant op zaterdag en doordeweeks digitaal lezen. Alle proefabonnementen stoppen automatisch.

Aanbiedingen op proefabonnementen van tijdschriften

Een proefabonnement op het tijdschrift Libelle, Margriet, vtwonen of een ander blad? Op Kiosk.nl is het mogelijk om een proefabonnement af te sluiten zodat je eerst kennis kunt maken met een tijdschrift. Kies voor een tijdschrift dat je al kent of probeer eens een nieuw tijdschrift. Met onze ruime keuze zit er altijd een geschikte aanbieding voor jou tussen. Deze kortlopende proefabonnementen van een aantal weken tot vier maanden stoppen automatisch.

Wat zijn de voordelen van een proefabonnement?

  • Maak kennis met een krant of tijdschrift en ontdek of deze bij je past
  • Een proefabonnement stopt automatisch, dus je zit nergens aan vast
  • Je bent altijd gegarandeerd van een voordelige aanbieding