1. Hoe wil je de Volkskrant ontvangen?
2. Vul je gegevens in

Kies eerst hoe je de Volkskrant wilt ontvangen

Jouw keuze

Kies eerst hoe je de Volkskrant wilt ontvangen.

Veelgestelde vragen

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een automatische incasso van het afgesproken bedrag per betalingstermijn.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier. Het is helaas niet mogelijk om de ingangsdatum ná de aanvraag te wijzigen. 

Doordeweeks vóór 07.00 uur in de ochtend en op zaterdag vóór 09.00 uur. De digitale krant is elke ochtend om 06.00 uur beschikbaar.

Ja! Als je hebt gekozen voor de eerst mogelijke ingangsdatum, kun je direct beginnen met lezen. Na aanvraag van jouw Volkskrant-proefabonnement sturen wij je een e-mail met jouw inloggegevens waarmee je meteen kunt inloggen. Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd, dan ontvang je deze ongeveer een week na aanvraag. Als je hebt gekozen voor een latere ingangsdatum, dan ontvang je jouw inlog vlak voordat je de eerste krant ontvangt.

Door na het afronden van je bestelling meteen een account aan te maken en dan in te loggen op volkskrant.nl en in de apps. Of, als je al eerder een account hebt aangemaakt, meteen in te loggen op je account. Doe dit op elk apparaat afzonderlijk. Dan heb je op allemaal toegang tot alles wat de Volkskrant te bieden heeft. Dus ook artikelen die voor anderen verborgen blijven.

Proefabonnement de Volkskrant

Voor 4,99 lees je de Volkskrant 5 weken lang digitaal en ontvang je in het weekend de papieren zaterdagkrant inclusief Volkskrant Magazine. Lees je liever alleen digitaal? Kies dan voor een geheel digitaal abonnement waarmee je altijd en overal toegang hebt tot de digitale krant en online artikelen. Gaat je voorkeur juist uit naar een papieren krant? Dat kan natuurlijk ook: dan duurt je proefabonnement 5 weken, voor slechts 9,99. Zo voordelig was het nooit! 

Wat zijn de voordelen van een proefabonnement?

  • Maak kennis met de Volkskrant en ontdek of deze bij je past
  • Een proefabonnement stopt automatisch, dus je zit nergens aan vast
  • Je bent altijd gegarandeerd van een voordelige aanbieding