Het officiële verkoopplatform van ruim 30 kranten en tijdschriften

Proefabonnement de Stentor

Afbeelding van de Stentor proefabonnement
6 weken
10, -

Proefabonnement de Stentor

  • Thuisbezorgd en/of digitaal
  • Stopt automatisch
  • Direct digitaal lezen

De Stentor is dé belangrijkste nieuwsbron voor iedereen in de IJsselregio en  op en rond de Veluwe. De krant brengt op een frisse en toegankelijke manier verhalen vanuit jouw directe leefomgeving en nieuws dat dichtbij mensen staat, maar vergeet daarbij nooit dat wat belangrijk is verder weg in Nederland of wat er speelt in de rest van de wereld.

Veelgestelde vragen

Je abonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres dezelfde titels van DPG Media niet vaker dan één keer per jaar proberen. Per jaar kun je ook niet meer dan drie verschillende titels van DPG Media per adres proberen.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een automatische incasso van het afgesproken bedrag per betalingstermijn.

Doordeweeks vóór 07.00 uur in de ochtend en op zaterdag vóór 09.00 uur. De digitale krant is elke ochtend om 06.00 uur beschikbaar.

Ja! Direct na aanvraag van je Stentor-abonnement sturen wij je een e-mail met je inloggegevens waarmee je meteen kunt inloggen en beginnen met lezen. Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd, dan ontvang je deze ongeveer een week na aanvraag of op een later moment indien je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.

Door na het afronden van je bestelling meteen een account aan te maken en dan in te loggen op destentor.nl en in de apps. Of, als je al eerder een account hebt aangemaakt, meteen in te loggen op je account. Doe dit op elk apparaat afzonderlijk. Dan heb je op allemaal toegang tot alles wat de Stentor te bieden heeft. Dus ook artikelen die voor anderen verborgen blijven.