Cover van de Stentor

Proefabonnement

Maak voordelig kennis met de Stentor

Ontdek of de Stentor iets voor je is. Proefabonnementen op Kiosk.nl stoppen vanzelf, je hoeft hier dus niets voor te doen.
4 weken
4,-
Stopt vanzelf

De Stentor is dé belangrijkste nieuwsbron voor iedereen in de IJsselregio en op en rond de Veluwe. De krant brengt op een frisse en toegankelijke manier verhalen vanuit de directe leefomgeving, maar vergeet daarbij nooit dat wat belangrijk is verder weg in Nederland of wat er speelt in de rest van de wereld.


Nieuw! Uit Andere Media. Met een proefabonnement op de Stentor heb je met je account ook onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 10 andere kranten: de Volkskrant, het AD, Het Parool, Trouw, Brabants Dagblad, het ED, BN DeStem, de Gelderlander, de PZC en Tubantia.

Daarom lees je de Stentor

  • Nieuws uit binnen- en buitenland, analyses en achtergronden
  • Lokaal, landelijk en internationaal sportnieuws
  • Verrassende columns van o.a. Özcan Akyol
  • Het laatste nieuws uit eigen regio en buurt
  • Elke zaterdag magazine Mezza; vol interviews, achtergrondartikelen en inspiratie

Veelgestelde vragen

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige incasso.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier. Het is helaas niet mogelijk om de ingangsdatum ná de aanvraag te wijzigen. 

Doordeweeks vóór 07.00 uur in de ochtend en op zaterdag vóór 09.00 uur. De digitale krant is elke ochtend om 06.00 uur beschikbaar.

Ja! Als je hebt gekozen voor de eerst mogelijke ingangsdatum, kun je direct beginnen met lezen. Na aanvraag van jouw Stentor-proefabonnement sturen wij je een e-mail met jouw inloggegevens waarmee je meteen kunt inloggen. Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd, dan ontvang je deze ongeveer een week na aanvraag. Als je hebt gekozen voor een latere ingangsdatum, dan ontvang je jouw inlog vlak voordat je de eerste krant ontvangt.

Door na het afronden van je bestelling meteen een account aan te maken en dan in te loggen op destentor.nl en in de apps. Of, als je al eerder een account hebt aangemaakt, meteen in te loggen op je account. Doe dit op elk apparaat afzonderlijk. Dan heb je op allemaal toegang tot alles wat de Stentor te bieden heeft. Dus ook artikelen die voor anderen verborgen blijven.