Cover van Het Parool

Proefabonnement

Maak voordelig kennis met Het Parool

Ontdek of Het Parool iets voor je is. Proefabonnementen op Kiosk.nl stoppen vanzelf, je hoeft hier dus niets voor te doen.
4 weken
4,-
Stopt vanzelf

Het Parool biedt een onafhankelijk journalistiek geluid vanuit de hoofdstad, de plek waar Nederland en de wereld in elkaar schuiven. Een Amsterdamse krant met een verbindende rol in de stad. Of het nu over de economie gaat of de woningmarkt, de kwaliteit van eten of Ajax. Het Parool schrijft erover, met verstand van zaken en zonder enige terughoudendheid.


Nieuw! Uit Andere Media. Met een proefabonnement op Het Parool heb je met je account ook onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 10 andere kranten: de Volkskrant, het AD, Trouw, BN DeStem, Brabants Dagblad, het ED, de Gelderlander, de PZC, de Stentor en Tubantia.

Daarom lees je Het Parool

  • Het laatste nieuws uit Amsterdam, binnen- en buitenland
  • Veel aandacht voor sport, kunst en media
  • De verhalen achter het nieuws. Van leven in de stad tot personal finance
  • Verrassende columns van o.a. Paul Vugts en Lale Gül
  • Elke zaterdag PS van de Week: met o.a. de Amsterdamse uitgaansagenda

Veelgestelde vragen

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige incasso.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier. Het is helaas niet mogelijk om de ingangsdatum ná de aanvraag te wijzigen. 

Doordeweeks vóór 07.00 uur in de ochtend en op zaterdag vóór 11.00 uur. De digitale krant is elke ochtend om 06.00 uur beschikbaar.

Ja! Als je hebt gekozen voor de eerst mogelijke ingangsdatum, kun je direct beginnen met lezen. Na aanvraag van jouw Parool-proefabonnement sturen wij je een e-mail met jouw inloggegevens waarmee je meteen kunt inloggen. Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd, dan ontvang je deze ongeveer een week na aanvraag. Als je hebt gekozen voor een latere ingangsdatum, dan ontvang je jouw inlog vlak voordat je de eerste krant ontvangt.

Door na het afronden van je bestelling meteen een account aan te maken en dan in te loggen op parool.nl en in de apps. Of, als je al eerder een account hebt aangemaakt, meteen in te loggen op je account. Doe dit op elk apparaat afzonderlijk. Dan heb je op allemaal toegang tot alles wat Het Parool te bieden heeft. Dus ook artikelen die voor anderen verborgen blijven.