Cover van het ED

Proefabonnement

Maak voordelig kennis met het ED

Ontdek of het ED iets voor je is. Proefabonnementen op Kiosk.nl stoppen vanzelf, je hoeft hier dus niets voor te doen.
4 weken
4,-
Stopt vanzelf

Het ED bereikt dagelijks zo'n 500.000 mensen. De makers schrijven niet alleen over de regio Eindhoven, maar ze werken en wonen er ook, kortom zij zíjn de regio. Maar het ED vergeet ook het andere nieuws niet, en biedt een flinke dosis actualiteit en achtergrondinformatie uit binnen- en buitenland, aangevuld met veel aandacht voor sport en entertainment.


Nieuw! Uit Andere Media. Met een proefabonnement op het ED heb je met je account ook onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 10 andere kranten: de Volkskrant, het AD, Het Parool, Trouw, BN DeStem, Brabants Dagblad, de Gelderlander, de PZC, de Stentor en Tubantia.

Daarom lees je het ED

  • Nieuws uit binnen- en buitenland, analyses en achtergronden
  • Lokaal, landelijk en internationaal sportnieuws
  • Verrassende columns van o.a. Jos Kessels
  • Het regionale nieuws uit Brabant en Zuid-Oost Nederland
  • Elke zaterdag magazine Mezza; vol interviews, achtergrondartikelen en inspiratie

Veelgestelde vragen

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige incasso.

Doordeweeks vóór 07.00 uur in de ochtend en op zaterdag vóór 09.00 uur. De digitale krant is elke ochtend om 06.00 uur beschikbaar.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier. Het is helaas niet mogelijk om de ingangsdatum ná de aanvraag te wijzigen. 

Ja! Als je hebt gekozen voor de eerst mogelijke ingangsdatum, kun je direct beginnen met lezen. Na aanvraag van jouw Eindhovens Dagblad-proefabonnement sturen wij je een e-mail met jouw inloggegevens waarmee je meteen kunt inloggen. Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd, dan ontvang je deze ongeveer een week na aanvraag. Als je hebt gekozen voor een latere ingangsdatum, dan ontvang je jouw inlog vlak voordat je de eerste krant ontvangt.

Door na het afronden van je bestelling meteen een account aan te maken en dan in te loggen op ed.nl en in de apps. Of, als je al eerder een account hebt aangemaakt, meteen in te loggen op je account. Doe dit op elk apparaat afzonderlijk. Dan heb je op allemaal toegang tot alles wat het ED te bieden heeft. Dus ook artikelen die voor anderen verborgen blijven.