Het officiële verkoopplatform van ruim 30 kranten en tijdschriften

Ontdek de leukste kranten en tijdschriften

Ontdek de leukste
kranten en tijdschriften

Proefabonnementen, keuze uit wel 32 titels

Veelgestelde vragen

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres dezelfde titels van DPG Media niet vaker dan één keer per jaar proberen. Per jaar kun je ook niet meer dan drie verschillende titels van DPG Media per adres proberen.

Jouw abonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige incasso.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Helaas niet. Een abonnement afsluiten in het buitenland is alleen mogelijk bij een jaarabonnement of langer. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze klantenservice.

Proefabonnementen voor de hele familie

Aanbiedingen op proefabonnementen van regionale en landelijke kranten

Bij kiosk.nl vind je voordelige aanbiedingen op proefabonnementen van regionale en landelijke kranten. Een proefabonnement is de ideale kennismaking met een krant om te ontdekken of deze bij je past. Of je nu kiest voor de Volkskrant, AD of een regionale krant zoals de Gelderlander of Brabants Dagblad. Met deze proefabonnementen heb je de keuze uit verschillende abonnementsvormen. Vind jij het heerlijk om ‘s ochtends op je gemak de papieren krant te lezen met een kop koffie? Kies dan voor dagelijks de papieren krant in de bus. Liever alleen digitaal? Kies dan voor een digitaal abonnement waarmee je altijd en overal toegang hebt tot de digitale krant en online artikelen. Je kunt ook kiezen voor de papieren krant op zaterdag en doordeweeks digitaal lezen. Alle proefabonnementen stoppen automatisch.

Aanbiedingen op proefabonnementen van mannen-, vrouwen-, jeugd- en woonbladen

Een proefabonnement op het tijdschrift Libelle, vtwonen of een ander blad? Op kiosk.nl is het mogelijk om een proefabonnement af te sluiten zodat je eerst kennis kunt maken met een tijdschrift. Kies voor een tijdschrift dat je al kent of probeer eens een nieuw tijdschrift. Met onze ruime keuze zit er altijd een geschikte aanbieding voor jou tussen. Deze kortlopende proefabonnementen stoppen automatisch.

Wat zijn de voordelen van een proefabonnement?

  • Maak kennis met een krant of tijdschrift en ontdek of deze bij je past
  • De kortlopende abonnementen zijn tijdelijk en bevatten enkele edities
  • Een proefabonnement stopt automatisch, dus je zit nergens aan vast
  • Je bent altijd gegarandeerd van voordelige aanbiedingen