30% korting op je favoriete magazine + bestsellerbox cadeau t.w.v. 99,95! Profiteer nu

Proefabonnement Eigen Huis & Interieur

Dé glossy over design, kunst en wonen

Maak voordelig kennis met Eigen Huis & Interieur

Ontdek of Eigen Huis & Interieur iets voor je is. Proefabonnementen op Kiosk.nl stoppen vanzelf, je hoeft hier dus niets voor te doen.
2 nummers
9,-
Stopt vanzelf

Neem een kijkje in de wereld van design en living! Eigen Huis & Interieur gidst je door de mooiste interieurs in binnen- en buitenland. Lees alles over design, wonen en architectuur. In de uitgebreide reportages vertellen enthousiaste eigenaren en architecten over hun huis en zorgen de paginagrote beelden voor een verrassend effect. Eigen Huis & Interieur is het ultieme design magazine.

Daarom lees je Eigen Huis & Interieur

  • Binnenkijken bij de mooiste eigentijdse interieurs
  • Het laatste nieuws op het gebied van design, mode, kunst en lifestyle
  • Inspirerende dossiers van ontwerpers en architecten
  • De beste woonwinkels en shoppingtips
  • Bijzondere verhalen van bewoners over hun unieke huis

Veelgestelde vragen

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

Ja, dit kan op lossebladen.nl. Hier krijg je altijd 25% korting op losse tijdschriften en je krijgt je bestelling gratis thuisbezorgd.

Helaas kun je geen proefabonnement afsluiten in het buitenland. Een Eigen Huis & Interieur-abonnement in het buitenland is alleen mogelijk bij een kortingsperiode van minimaal een jaar. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze klantenservice.

Jouw proefabonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige incasso.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Als proefabonnee lees je je tijdschrift ook gratis op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Download de app Tijdschrift.nl en activeer je abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in uit de welkomstmail.

Voor een cadeau-abonnement kun je terecht op bladcadeau.nl. Hier stel je je eigen cadeaukaart samen waarmee de ontvanger zelf een aantal nummers van zijn of haar favoriete tijdschrift kan bestellen. 

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van jouw eerste Eigen Huis & Interieur. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw proefabonnement ingaat.