Een momentje voor jezelf met een tijdschrift voor moeders

Ben je op zoek naar een tijdschrift voor een (aanstaande) moeder? Op kiosk.nl vind je de leukste proefabonnementen gericht op vrouwen die zwanger zijn en/of kinderen hebben. Lees persoonlijke verhalen, herkenbare columns en praktische opvoedtips. Gun jezelf een momentje van ontspanning en neem een proefabonnement op een tijdschrift voor moeders. Met een proefabonnement kun je ontdekken of dit tijdschrift bij je past en blijf je op de hoogte van alles wat je wil weten als (aanstaande) moeder.

Hét tijdschrift voor moeders: Ouders van Nu

In het tijdschrift Ouders van Nu lees je alles wat je als kersverse moeder, maar ook als ‘gevorderde’ moeder wil weten over je baby en kind. Lees verhalen over zwangerschap, moeder worden en opvoeding. Moeder worden is spannend, en Ouders van Nu loodst je door deze bijzondere periode heen.

Ontdek het tijdschrift voor moeders dat bij jou past

Ben jij benieuwd welk moederblad bij jou past? Kies dan een proefabonnement en maak kennis met een tijdschrift naar keuze. Na het bestellen kun je direct beginnen met lezen en genieten van een momentje voor jezelf.