Maak kennis met tijdschriften voor kleuters

Ben je op zoek naar een vrolijk tijdschrift voor kleuters? Een kleutertijdschrift voor je dochtertje, zoontje, neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje? Op kiosk.nl vind je proefabonnementen op de leukste kleutertijdschriften. Een tijdschrift voor kleuters is vrolijk én leerzaam. Ideaal voor leergierige kleuters.

Het vrolijke en leerzame kleutertijdschrift Donald Duck Junior

Heb jij een kleuter die leergierig is en van Donald Duck houdt? Bestel dan een proefabonnement op Donald Duck Junior. Met dit tijdschrift kunnen kleuters genieten van hun eigen Duckie. Van plaatjes kijken, tot zelf leren lezen. Dit tijdschrift is speciaal ontwikkeld voor kleuters om voor het eerst kennis maken met de avonturen van Donald Duck. Door de grote letters, korte teksten en overzichtelijke bladzijden leren kleuters spelenderwijs lezen en schrijven. Verder vind je in dit vrolijke tijdschrift voor kleuters voorleesverhalen voor het slapen gaan en ontdekt je kleuter alles over Donald Duck. Voor kleuters is het tijdschrift Donald Duck Junior leuk én leerzaam.

Ontdek of een kleutertijdschrift bij je past

Kleuters zijn op deze leeftijd heel leergierig en het tijdschrift Donald Duck Junior speelt hier perfect op in. Ben jij benieuwd naar Donald Duck Junior en wil je kijken of dit tijdschrift bij je kleuter en jou past? Neem dan een proefabonnement en krijg enkele nummers thuisbezorgd. Donald Duck Junior komt tweewekelijks uit.