Maak kennis met stoere tijdschriften voor jongens

Ben jij op zoek naar een stoer jongensblad? Een tijdschrift over sport, grappige stripverhalen of interessante weetjes? Op kiosk.nl vind je verschillende proefabonnementen op tijdschriften voor jongens. Van het vrolijke blad Donald Duck Extra, tot het informatieve tijdschrift Zo Zit Dat. Kun je niet kiezen? Bestel dan een proefabonnement om te kijken of een tijdschrift bij je past.

Lees alles wat je als jongen wil weten met ons ruime aanbod

Beleef extra veel grappige en spannende avonturen in Duckstad met Donald Duck Extra. Dit tijdschrift is al jaren een favoriet tijdschrift van veel jongens en is geschikt voor de leeftijd van 7 tot 12 jaar. Maar ook hun oudere broertjes en ouders kunnen meegenieten van de avonturen van Donald Duck Extra. Voor de allerkleinste jongens is er Donald Duck Junior. Met Donald Duck Junior leren zij spelenderwijs lezen en schrijven.

Voor nieuwsgierige jongens die graag de wereld om hun heen willen ontdekken, is er het tijdschrift Zo Zit Dat. Vol met interessante weetjes over wetenschap, voetbal, technologie en nog veel meer wat jij als jongen wil weten. 

Ontdek het jongens tijdschrift dat bij jou past

Met een proefabonnement kun je ontdekken welk jongensblad bij jou past. Na het bestellen kun je direct beginnen met lezen.