Maak een keuze zodat wij u verder kunnen helpen

Landelijke krant
Regionale krant
6 dagen per week de krant in de bus
Op zaterdag de krant in de bus
Krant met korting
Krant met cadeauWat is uw postcode?

Trouw: de krant die de verdieping achter het nieuws brengt

De krant Trouw houdt u op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen en discussies van de dag. Niet alleen dat, ze leggen ook de betekenis van dat nieuws bloot voor meer verdieping van het nieuws.

Best verkochte aanbiedingen

Trouw brengt u de verdieping achter het nieuws

   (3)

Trouw biedt veel aandacht voor ethiek, wijsbegeerte en religie. Dit is terug te vinden in de tweedeling in deze ochtendkrant: het nieuwsonderdeel waar u alle actuele informatie van het dagelijkse leven terug vindt én de artikelen met opinies met levensbeschouwing als leidraad.

De Trouw lezers

49%
van de lezers heeft een HBO+ opleiding
81%
van de lezers doneert aan een goed doel
71%
van de lezers heeft interesse in duurzaamheid
57%
van de lezers doet de boodschappen in het huishouden

Leuke extra's van Trouw

Tijd

In het magazine Tijd staan tips en inspiratie over koken, wandelen, fietsen en reizen en wordt er veel gelegenheid geboden voor goede gesprekken over vriendschap, relaties, familie en collega’s.De nadruk wordt op grote en kleine zaken in het persoonlijke leven gelegd.

Trouw digitaal

Hoe ervaart Nederland Trouw?

  8 / 10

Dhr. P Meeusen | Nieuwegein | 24 november 2016

abonnement

Ik koop de Trouw regelmatig los. Vooral het zaterdagnummer is de moeite waard. Veel diepgang, ook in de bijlagen. Interessante boekrecensies. Jammer dat je geen abonnement op het zaterdagnummer kunt krijgen!

  10 / 10

Mevr. C Vletter | Leiderdorp | 28 oktober 2015

  • Ik raad Trouw aan

Een dagblad met heel goede stukjes over samenleving en ook religie in een begrijpelijke taal zonder franje, maar toch ook goed de sport en actualiteit te beschrijven. Een beschaafde krant al lijkt dit tuttig, maar wat ik absoluut niet in die context ziet. In dit kader wil ik dit ook zeggen van de Volkskrant het is al jaren een strijd voor mij, waar ik een abonnement bij neem.

  10 / 10

Dhr. H. Makkink | Ryssen | 28 oktober 2015

  • Ik raad Trouw aan

aanraden van dit blad

Een dagblad dat eerlijk schrijft zonder sensatie toestanden. Het is een goede aanvulling naast het Reformatorisch Dagblad