Cover van Totaal TV

Abonnement

Lees Totaal TV met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van Totaal TV. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

1 jaar
7,50 4,17
per maand

Totaal TV is de meest uitgebreide tweewekelijkse tv-gids. In het magazine vind je het laatste nieuws rondom films en (digitale) tv. Met een programmaoverzicht van maar liefst 105 digitale televisiezenders, is deze gids onmisbaar voor de tv-kijker die niets wil missen. Natuurlijk hebben ook streamingdiensten zoals Netflix en Videoland een prominente plek in het magazine.

Daarom lees je Totaal TV

  • Nieuws over tv, films, series en streamingdiensten
  • Achtergrondverhalen die je niet mag missen
  • Interviews met BN'ers
  • Dagelijks kijktips met kundige recensies
  • De nieuwste tech-ontwikkelingen uitgelegd

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Daarna gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Je behoudt je korting tot het einde van de kortingsperiode van je extra abonnement. Daarna betaal je het reguliere tarief en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.