Ouders van Nu

Jouw steun en toeverlaat in opvoeden

Abonnement

Lees Ouders van Nu met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van Ouders van Nu. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

1 jaar (16 nummers)
9,92 5,95
per maand

Ouders van Nu loodst je door de spannende fase van je leven als (aanstaande) ouder. In elk nummer vind je alles over het ouderschap. Van praktische tips en interviews over het opvoeden van kinderen, tot herkenbare columns van o.a. Naomi van As en Lisa Wade. Ouders van Nu is onmisbaar voor iedereen die wilt weten hoe het écht zit met het ouderschap.

Daarom lees je Ouders van Nu

  • Persoonlijke en eerlijke verhalen van andere ouders
  • Reportages over de opvoeding en ontwikkeling van je kind
  • Herkenbare columns van o.a. Jan Versteegh en Naomi van As
  • Mode- en shoppinginspiratie voor jou en je kind
  • Tips voor de beste kindvriendelijke adressen in binnen- en buitenland

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Daarna gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Je behoudt je korting tot het einde van de kortingsperiode van je extra abonnement. Daarna betaal je het reguliere tarief en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.