Cover van Nouveau

Abonnement

Lees Nouveau met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van Nouveau. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

1 jaar
9,92 5,70
per maand

Het tijdschrift Nouveau brengt stijl en elegantie om bij weg te dromen. In elk nummer vind je reportages over mode, beauty, kunst, reizen en wonen. Lees interviews met inhoud, geestige columns en reisreportages om van te watertanden. Kortom, Nouveau is dé luxe glossy die uiterlijk én innerlijk verrijkt.

Daarom lees je Nouveau

  • De beste body-en mindtips voor een beetje leuk ouder worden
  • Interviews met inspirerende vrouwen
  • Dossiers over mode, beauty, psyche en carrière
  • Stijlvolle wooninspiratie
  • Kunst en cultuur: de beste boeken, films, hotspots en exposities

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Daarna gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Je behoudt je korting tot het einde van de kortingsperiode van je extra abonnement. Daarna betaal je het reguliere tarief en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.