Libelle Digitaal Basis

Maak 1 jaar kennis met Libelle Digitaal Basis voor 4,-

Abonnement

Lees Libelle Digitaal Basis voor de helft van de prijs

Word voordelig lid van Libelle Digitaal Basis. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen 50% korting op een extra abonnement.

1 jaar (52 nummers)
8,- 4,-
per maand

Met Libelle Digitaal Basis krijg je volledige toegang in de nieuwe Libelle-app en op de website. Hier vind je nóg meer verhalen, verrassende nieuwtjes, puzzels en handige tips die je niet mag missen. Zo heb je al het moois wat Libelle te bieden heeft, altijd en overal bij de hand.

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je 50% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de 50% korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De 50% korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Daarna gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Je behoudt je 50% korting tot het einde van de kortingsperiode van je extra abonnement. Daarna betaal je het reguliere tarief en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.