Libelle Digitaal

Maak 1 jaar kennis met Libelle Digitaal voor 2,26
Cover van Libelle Digitaal

Abonnement

Lees Libelle Digitaal met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van Libelle Digitaal. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

1 jaar
3,23 2,26
per week

Met Libelle Digitaal heb je volledige toegang in de nieuwe Libelle-app en op de website. Hier geniet je van nóg meer mooie verhalen, actualiteiten, nieuwtjes, tips en puzzels. Ook heb je hier toegang tot het Digitale Magazine, waar het papieren tijdschrift letterlijk tot leven komt met vervolgverhalen, video’s, podcasts en nog meer digitale extra’s. 

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Daarna gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Je behoudt je korting tot het einde van de kortingsperiode van je extra abonnement. Daarna betaal je het reguliere tarief en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.