Cover van Flow Specials

Abonnement

Lees Flow Specials met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van Flow Specials. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

1 jaar
6,66 3,70
per maand

In elke Flow Special staat een bijzonder thema centraal. Bijvoorbeeld de liefde, zomer, of creativiteit - zoals in het jaarlijkse Book for Paper Lovers. Flow Specials zijn geïllustreerd door verschillende illustratoren en altijd een lust voor het oog. Als ware Flow-liefhebber vind je in deze specials kortom nog meer ideeën, inzichten én inspiratie. 

Daarom lees je Flow Specials

  • Extra inspiratie via spreuken, tekeningen en papieren cadeautjes
  • Tips om dingen anders te doen en nieuwe keuzes te maken
  • Inzichten over klein geluk en de schoonheid van imperfectie
  • De column 'Aaf vindt mooie zinnen'
  • Oefeningen voor je mental wellbeing

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Daarna gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Je behoudt je korting tot het einde van de kortingsperiode van je extra abonnement. Daarna betaal je het reguliere tarief en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.