Cover van Eigen Huis & Interieur

Abonnement

Lees Eigen Huis & Interieur met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van Eigen Huis & Interieur. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

1 jaar
5,83 3,30
per maand

Neem een kijkje in de wereld van design en living! Eigen Huis & Interieur gidst je door de mooiste interieurs in binnen- en buitenland. Lees alles over design, wonen en architectuur. In de uitgebreide reportages vertellen enthousiaste eigenaren en architecten over hun huis en zorgen de paginagrote beelden voor een verrassend effect. Eigen Huis & Interieur is het ultieme design magazine.

Daarom lees je Eigen Huis & Interieur

  • Binnenkijken bij de mooiste eigentijdse interieurs
  • Het laatste nieuws op het gebied van design, mode, kunst en lifestyle
  • Inspirerende dossiers van ontwerpers en architecten
  • De beste woonwinkels en shoppingtips
  • Bijzondere verhalen van bewoners over hun unieke huis

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Daarna gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Je behoudt je korting tot het einde van de kortingsperiode van je extra abonnement. Daarna betaal je het reguliere tarief en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.