Cover van AutoWeek Campers

Abonnement

Lees AutoWeek Campers met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van AutoWeek Campers. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

1 jaar
2,58 1,45
per maand

AutoWeek Campers is onmisbaar voor iedereen die een camper heeft, zou willen of ervan droomt een mooie camperreis te maken. In dit magazine van meer dan 100 pagina’s lees je inspirerende reisverhalen, geniet je van prachtige fotografie en vind je tests in elke categorie: van buscamper tot integraal, en zowel nieuw als klassiek.

Daarom lees je AutoWeek Campers

  • Tips voor het kopen, huren en gebruiken van campers
  • Rijtests met nieuwe campers én occasions
  • Tips voor de mooiste camperbestemmingen
  • Informatie over kosten, onderhoud en service
  • Kleurrijke camperreisverhalen

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Daarna gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Je behoudt je korting tot het einde van de kortingsperiode van je extra abonnement. Daarna betaal je het reguliere tarief en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.