Cover van de Stentor

Abonnement

Lees de Stentor met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van de Stentor. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

47,95 26,37
per maand

De Stentor is dé belangrijkste nieuwsbron voor iedereen in de IJsselregio en op en rond de Veluwe. De krant brengt op een frisse en toegankelijke manier verhalen vanuit de directe leefomgeving, maar vergeet daarbij nooit dat wat belangrijk is verder weg in Nederland of wat er speelt in de rest van de wereld.


Nieuw! Uit Andere Media. Met een proefabonnement op de Stentor heb je met je account ook onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 10 andere kranten: de Volkskrant, het AD, Het Parool, Trouw, Brabants Dagblad, het ED, BN DeStem, de Gelderlander, de PZC en Tubantia.

Daarom lees je de Stentor

  • Nieuws uit binnen- en buitenland, analyses en achtergronden
  • Lokaal, landelijk en internationaal sportnieuws
  • Verrassende columns van o.a. Özcan Akyol
  • Het laatste nieuws uit eigen regio en buurt
  • Elke zaterdag magazine Mezza; vol interviews, achtergrondartikelen en inspiratie

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Het extra abonnement is maandelijks opzegbaar. Na 12 maanden gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Direct na je aanvraag kun je beginnen met digitaal lezen. Wij sturen je een e-mail met je gegevens waarmee je kunt inloggen. Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd, dan ontvang je deze ongeveer een week na aanvraag of op een later moment indien je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.

De korting vervalt zodra het eerste abonnement is afgelopen. 

Je mag kiezen voor een abonnement op een krant of tijdschrift. Je kunt niet een extra abonnement nemen op de krant of het tijdschrift waarop je al geabonneerd bent. Let op: voor kranten en tijdschriften gelden andere voorwaarden v.w.b. de duur van de korting.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.